Четверг, 25.04.2024, 13:36
Приветствую Вас Гость | RSS
Изучение английского языка с нуля
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Май » 13 » Курси англійської мови онлайн безкоштовно
17:09
Курси англійської мови онлайн безкоштовно

Курси англійської мови онлайн безкоштовноКурси англійської мови онлайн безкоштовно

Англійська для початківців українською мовою

Для кого призначений курс?

Вирішили вивчати англійську мову, але не розумієте з чого саме почати? Звісно, що починати треба з нуля, якщо англійська для вас – щось нове і, по суті, ви ніколи спеціально не займалися мовою. Разом з цим, існують такі випадки, коли людина колись вже намагалася вивчити основи англійської мови, але. будемо говорити відверто – нічого з цього не вийшло (або матеріал виявився важким, або часу не вистачило. ).

Отже, школа ЄШКО пропонує і тим, і другим курс "Англійська для початківців українською мовою". Це універсальний матеріал, в якому представлені уроки англійської мови саме для тих, хто шукає швидкий та ефективний шлях до успіху і хоче вчитися дистанційно. Тут немає зайвої теорії та незрозумілих вправ. Унікальна методика, що грунтується на принципі природного засвоєння знань, дає можливість вивчити та запам’ятати саме те, що потрібно. Бо, якщо заняття з англійської мови йдуть через силу, то і результату не буде. Той, хто вже не одноразово намагався вивчати мову, знає це краще за інших.

Наш курс містить 32 уроки, а також 4 збірники вправ. Матеріал поданий таким чином, що, розпочавши учбовий процес, його неможливо кинути, бо дуже цікаво спостерігати, як нові знання стають, так би мовити, частиною вас; як з кожним уроком ви розумієте, що процес дає реальний практичний результат.

Отже, для того щоб переконатися в тому, що наші уроки англійської мови для початківців будуть прийнятними саме для вас, скачайте безкоштовно наш пробний урок.
Скачати безкоштовний пробний урок!

351,76 → 299,00 грн./мiс.
Щомісячне навчання

Які навички та вміння отримують студенти курса?

  • Граматика Незважаючи на те, що цей курс розрахований, в першу чергу, на тих, хто навчається англійської мови вперше, дуже значна увага приділяється тут граматиці. Студент отримає уяву про всі частини мови, іх особливості використання. Також матеріали містять корисні поради щодо синтаксичних складностей – досить докладно розглянуті в курсі складні та прості речення. Окремо подана інформація про герундій, як форму дієслова, наведений перелік неправильних дієслів. Разом з цим проблем під час навчання немає, отже, ми вчимося англійської швидко та ефективно.
  • Розмовні навички Уроки англійської для початківців – це насамперед і отримання лексичного багажу. Бо, якщо ти не в змозі сказати, що тобі треба купити хліба в магазині та спитати, як пройти на ту чи іншу вулицю, то про що взагалі може йти мова? Перелік лексичних тем, що містить курс, досить грунтовний. От лише деякі з них: пори року, дні тижня, місяці року; професії; повсякденні розмови, інтер’єр, домашнє господарство, вітальня, спальня, кухня; продукти харчування, магазини і покупки, одяг; людський організм; кіно, театр, телебачення; географія. Нові слова, що Ви вивчаєте під час кожного уроку, подані окремо у вигляді словничку на останній сторінці, так їх ще легше запам’ятати.
  • Вимова Звичайно, той, хто починає вивчати англійську мову з нуля, має труднощі з вимовою. Бо, якщо ти ще й не чув ніколи, як говорить справжній англієць, то взагалі незрозуміло як цю науку подолати. Розуміючи ці та інші складнощі, ми передали англійські звуки українськими літерами (українська транскрипція тут стане у нагоді). Почути справжню англійську вимову ви зможете в аудіозаписах, які додаються до журналів. Слухайте уважно та повторюйте! Це буде сприяти покращенню вашої вимови, отже ви будете почуватися впевненими під час розмови з іноземцем.
  • Читання та письмо Збірники вправ, що додаються до курсу дають можливість навчитися читати та писати англійською, бо вміти це також дуже важливо. Наприклад, Вам буде запропоновано зробити переклад з англійської на українську та навпаки. Перед цим Ви вже будете знати набір тих слів, що потрібно, бо всі завдання курсу логічно виходять один з одного та пов’язані той чи іншою тематикою. Таким чином матеріал засвоюється швидко та надійно.

Отже, вивчити англійський з нуля зовсім не складно, якщо Ви вчитесь з ЄШКО. Спробуйте і не пошкодуєте. Сертифікат ЄШКО, який Ви отримаєте після наших курсів, буде дуже доречний, коли Ви виявите бажання отримати нову роботу чи взагалі змінити своє життя, виїхавши закордон. Результат отримує той, хто робить спроби!

Чому студенти обирають ЄШКО
(7 АРГУМЕНТІВ «ЗА»):

  • Ефективність. структура уроків настільки зручна та зрозуміла, що немає сенсу залишати навчання. Швидко досягаючи певних результатів, неможливо зупинитися.
  • Універсальність: навчатися за методикою ЄШКО може будь-хто – ані вік, ані рівень стартової підготовки не стануть на перешкоді. А безкоштовний пробний урок допоможе обрати той курс, який потрібний саме вам.
  • Зручність: ви самі визначаєте і коригуєте графік навчання, тобто вирішуєте, коли навчатися, де навчатися і скільки часу приділяти заняттям. Також можна навчатися на кількох курсах одночасно, отримуючи додаткові пільги.
  • Легкість: матеріал опановується дуже швидко – для успіху достатньо 20 хвилин занять за день.
  • Підтримка. кожному студенту забезпечено підтримку особистого викладача, котрий контролюватиме процес навчання.
  • Раціональність. один місяць навчання на курсі коштує стільки ж, скільки один урок із репетитором. Це недороге навчання.
  • Можливості. Свідоцтво ЄШКО, безумовно, допоможе вам знайти гарну роботу.

Вітаю Вас на нашому курсі «Англійська для початківців».

Я допомагатиму Вам опановувати ази англійської мови: відповідатиму на питання, пояснюватиму складні граматичні правила, підказуватиму та, даруйте, іноді наставляти. Сподіваюся, що наша з Вами співпраця буде тривалою і плідною. Я зроблю все, що в моїй змозі, щоб Ваше навчання було не лише ефективним, а й цікавим!

Від Вас я очікуватиму правильно й акуратно виконаних домашніх робіт, які спеціально розроблені для кожного уроку курсу. Систематично виконуючи й надсилаючи їх на адресу Школи, Ви сприятимете успішному засвоєнню й закріпленню навчального матеріалу. Цілком можливо, що в процесі навчання у Вас з’являться сумніви з того чи іншого приводу або ж виникнуть якісь непередбачені питання, – це дуже природно. Зателефонувавши, Ви зможете поділитися зі мною своїми проблемами. Графік мого чергування можна дізнатися з періодичного видання ЄШКО «Кур’єр» чи зателефонувавши до інформаційної служби нашої Школи за номером 0-800-501-700 з понеділка по суботу з 9.00 до 21.00. Я з нетерпінням чекатиму на Ваші відгуки, побажання та пропозиції. Завжди розраховуйте на мою допомогу, пораду й підтримку, адже навчання має приносити задоволення й відчутні результати після кожного уроку.

З повагою,
Тичина Лариса Анатолiївна,
викладач ЄШКО
Курси англійської мови онлайн безкоштовно

Курси англійської мови онлайн безкоштовно

Вот, пока мой малыш спит, выдалась свободная минутка и я решила написать. Волею судьбы нас с мужем занесло далеко от родных мест, и когда родился малыш, единственным близким советчиком были Вы и Ваши. Клікніть, щоб подивитись >>

Оксана Рымарь. пгт. Власовка, Полтавская обл.

Курси англійської мови онлайн безкоштовно

Здравствуйте! Я – пользователь-самоучка. Имею в виду компьютер. Где-то когда-то я узнал, как создавать файл текста, как его сохранять, что такое папки… Несколько раз приходилось самостоятельно избавля. Клікніть, щоб подивитись >>

Просмотров: 274 | Добавил: adminlex | Теги: онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей