Четверг, 25.04.2024, 02:20
Приветствую Вас Гость | RSS
Изучение английского языка с нуля
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » 2017 » Май » 13 » Вивчення англійської мови самостійно онлайн
12:28
Вивчення англійської мови самостійно онлайн

Вивчення англійської мови самостійно онлайн

Вивчення англійської мови

Ласкаво просимо на наш сайт, сайт повністю присвячений вивченню англійської мови. Тут для кожного знайдеться вивчає матеріал відповідний саме його рівню володіння мовою. Сьогодні мало хто буде заперечувати той факт, що знання англійської мови є не менш значущим в рамках поняття освіченості людини, ніж знання біології чи географії; так як наша дійсність давно вже довела, що без знання оного ми не зможемо в належній мірі розвивати як свої особистісні якості і характеристики, так і професійні. Ми щиро сподіваємося, що наш сайт надасть вам ту допомогу і сприяння у вивченні англійської мови, які вам були так необхідні і не були знайдені в інших джерелах. Сподіваємося що наші з вами стосунки будуть носити виключно позитивний і тривалий характер, і ми будемо бачити вас серед наших відвідувачів все частіше і частіше!

Даний розділ присвячений виключно граматики англійської мови і включає в себе всі самі передові напрацювання в сфері її вивчення. Тут граматика представлена. не у вигляді безладно розкидана матеріалу, а так, щоб КОЖЕН, навіть новачок, міг безболісно осягати ази англійської граматики.

Даний розділ представляє собою електронну бібліотеку книг, покликаних допомогти вам у вашому прагненні вивчити англійську мову. Представлені тут книги та матеріали допоможуть і тим хто намагається самостійно вивчати мову, і тим кому просто необхідна додаткова література.

Даний розділ містить художню літературу, читання якої дозволяє розширити ваш словниковий запас і вдосконалити знання мови в цілому.


Багато корисного для вивчають англійську мову

• В розділ словники та перекладачі були додані корисні у вивченні англійської мови матеріали - Англійські скорочення і абревіатури і Англійські слова з перекладом.

• 65 самовчителів англійської мови - велика добірка самовчителів англійської мови, яка, безсумнівно, буде корисна всім що вивчають англійську мову.

• У розділі "Аудіоуроки англійської мови" містяться аудіо уроки від різних авторів, що дозволяють більш чітко зрозуміти сенс вимови англійських слів і пропозицій.

• Підбірка з понад 300 безкоштовних відео уроків з англійської мови. Відео уроки граматики, і життєвих ситуацій.

• Безліч творів з англійської мові. Використовуйте ці твори для написання власних.

• Спробуйте безкоштовний урок навчання англійській мові в скайпі.

• Курси англійської мови - добірка інформації про пропоновані курсах англійської мови в різних містах Росії і ближнього зарубіжжя.

Разный полезный материал

Новые диалоги на английском языке

Просмотров: 265 | Добавил: adminlex | Теги: онлайн | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск
Календарь
«  Май 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архив записей